Over ons

ons verhaal

'You cannot blend in when you were born to stand out'.

Keep Its Find Bridal is opgericht vanuit mijn hart om een plek te creëren waar bruiden de meest unieke en speciale trouwjurken kunnen vinden die passen bij hun eigen uniekheid and authenticiteit. Een plek waar bruiden echt zichzelf kunnen zijn, shine their own light en kunnen uitblinken in hun eigen stijl.

Niets is specialer voor ons dan onze bruiden te zien glimlachen van oor tot oor, wanneer ze hun droomjurk vinden, een die aanvoelt alsof hij echt voor haar gemaakt is.

Onze drive is om een verschil te maken in de bruidsindustrie. Niet alleen door unieke trouwjurken van unieke designers naar Nederland te brengen, maar ook door een positieve invloed in het leven van onze bruiden te hebben. Wij willen dat iedere bruid die bij Keep Its Find Bridal komt zich speciaal voelt, bijzonder en gewaardeerd voor wie ze is. Want dat is wat ze zijn, iedere individuele bruid is bijzonder op haar eigen manier met haar eigen personaliteit. En er zijn zo veel invloeden momenteel in de wereld die ons proberen iets anders te laten geloven. And we want to challenge that.

- Liesbeth Henning,
Eigenaresse Keep Its Find Bridal

De collectie

De Collectie
Omdat ons hele concept draait om uniekheid, is het ons doel om trouwjurken aan te bieden die anders zijn dan de traditionele en commerciële jurken die al verkocht worden in Nederland.

Speciaal voor de bruiden die een unieke en one-of-a-kind stijl hebben en dus een speciale, exclusieve en moderne trouwjurk willen voor hun special day. En dat is waar wij in stappen, moderne designer trouwjurken met een fashion edge. 

Exclusiviteit
Omdat wij vinden dat iedere bruid een exclusieve trouwjurk verdient,  hebben we in samenwerking met bijzondere designers, ervoor gezorgd dat alle jurken en merken die in onze showroom hangen, exclusief bij ons te verkrijgen zijn in Nederland.
 

bekijk de collectie